Post by downkmounsecenttran on Feb 6, 2022 7:10:57 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ The Cook - 3D Cooking Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ The Cook - 3D Cooking Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ чит-код багато монет ▞▞▞
▞▞▞ The Cook - 3D Cooking Game 2022 version ▞▞▞
Дуже гарна гра, яку я шукав усе своє життя, супер та чудова, і я думаю, що розробник цієї гри дійсно геній
Гра викликає звикання, але з новими ОНОВЛЕННЯми це просто ЗРУБІТЬ гру. ОБМЕЖЕНИЙ вибір інгредієнтів на вибір, клієнти просять СПЕЦИФІЧНІ ІНГРЕДІЄНТИ, але він навіть не з’являється для вас, щоб вибрати, не маючи НІ МЕТИ для грошей, які я заробляю, ВАНТАЖНИК буквально нічого не змінює, оскільки гра БЕЗСЕЛОВА. РИНОК повинен мати НОВІ ЇЖИ, НОВІ ПРИНАДЛЕННЯ ДЛЯ ПРИГОТУВАННЯ та ТАрілки, які можна КУПИТИ на зароблені гроші.
Я люблю цю гру! Це так весело. АЛЕ...... після всього, що ви робите, і після завершення кожної страви воно потрапляє в рекламу. Дуже багато реклами, і це дуже дратує. Якщо це можливо виправити, це було б чудово.
це весела гра з милим художнім стилем, але вона насичена рекламою. Я заплатив за видалення реклами, роблячи це за 3 долари США, щоб видалити, можливо, половину реклами. певні предмети, які є «нагородами» під час проходження гри, дозволені вам, лише якщо ви переглядаєте рекламу, навіть якщо ви платите за видалення реклами. На щастя, мені повернули гроші, але я впевнений, що розробники/виробники отримують більш ніж достатньо грошей, бомбардуючи гравця рекламою кожні півтори хвилини. шкода, бо інакше мені подобається гра. ваш вибір.
У МЕНЕ НЕ ЗАГРУЖАЄИЬСЯ!ФУ!
The Cook - 3D Cooking Game Казуални jeku
Ця гра мене щиро розлютила. нгл. Я ненавиджу, що вам дають лише випадкові речі для приготування або використання для певних видів їжі чи напоїв. Ви повинні бути занадто креативними з їжею, тільки щоб клієнти ненавиділи пізніше. Крім того, кількість реклами тут смішна. Елементи керування та графіка в порядку. Але зберігання їжі та того, що вам дають, щоб приготувати їжу, настільки випадкове й дратує. Я б сказав, що просто складіть список їжі для прокрутки збоку, а не випадкові елементи.
Гра в порядку. Потрібно просто додати інгредієнти і варити, запікати або смажити. Але річ, через яку я ставлю йому 3, полягає в тому, що вони не говорять вам, які інгредієнти ви повинні додати до чогось, у чому ви вперше. Їм справді потрібно це покращити.
Я люблю цю гру. У цій грі я хочу отримати задоволення. Коли я граю в цю гру, я забуваю все, що я їм, розмовляю, граю на вулиці. Ця гра заслуговує на 5 зірок 🌟🌟🌟🌟🌟 . ДЯКУЄМО ЗА ЦЮ ГРУ.
Крута гра
Весела гра, це дуже захоплююча, але постійна реклама дійсно дратує. Також чомусь я не можу використати гроші, які мені дали в грі, мені завжди доводиться дивитися рекламу нових інгредієнтів, то який сенс мати гроші??
Після кожної вашої дії є реклама. Я розумію, що для отримання прибутку має бути реклама, але це просто жах. Жахливий досвід гри. Ви витрачали більше часу на перегляд реклами, ніж на реальну гру. Шкода, що я не зміг поставити 0 зірок.
Дуже погано і за те що багато реклами гра тупить за думку гарна а реалізація гри дуже погано 😡😡😡 виправте будь-ласка а поки одна зірка
НЕ ГАЙТЕ СВОЙ ЧАС!!! Це не дозволить мені пройти перший рівень. Я завершу його, а потім натисну «Далі», і він запустить додавання, і, бац, перезапустить гру. Це жалюгідно, я не можу дивитися додавання, щоб отримати щось, і я не можу дивитися додавання до дитини наступного рівня, це жалюгідно. Це навіть зірки не заслуговує. Не витрачайте час даремно!
The Cook - 3D Cooking Game Казуални noqt
The Cook - 3D Cooking Game Santai fzlw
Просто куча реклами і такі салати можуть сподобатися ботам ніби гарантом я зробив з музі із часнока боту сподобалося я робив із латуку моркви і томати боту не сподобалося в чому логіка? А декорація безкорислива просто наступав і вся очистка фруктів і овочів? Пфф нащо? Сказали розробники а я був би не проти очищення від шурки нарізання кожного фрукта і овоча вільно, щоб красиво було і щоб ставити на тарілку можна було теж+ якби були бонуси за красу і нарізання було цікаво а так ні Ось реелама
Дуже багато хто грає в цю гру, але дуже багато хто в цій грі і це плюс!👍👍
Anger of stick 5 : zombie پرتحرک klyq
The Cook - 3D Cooking Game Alkalmi cck
Це хороша гра, але ви не можете готувати власну їжу, ви готуєте їжу лише для клієнтів, і я вважаю, що реклами занадто багато
Мені дуже сподобалася гра та її графіка, і я рекомендував би це дітям, оскільки це чудовий спосіб скоротити час, єдине, що реклами занадто багато, і я думаю, що ви повинні мати можливість нарізати їжу довше, тому що це мене дратує, коли я на півдорозі.
Мені дуже подобається ця гра, і я вважаю, що вона викликає звикання, однак у мене постійно виникають проблеми, коли клієнти просять конкретну їжу, і, хоча я насправді володію цією їжею в грі, їжа, яку вони просять, не відображається в інгредієнтах, які я можу використовувати ?
Не беріть цю гру. Там дуже багато реклами, але не звичайна кількість. Буквально кожну хвилину була реклама. це дуже погано, це було марною тратою місця на моєму телефоні. Але якщо з цими речами все в порядку, то йди і отримай це. p.s. Я сподіваюся, що це завадило вам отримати гру, оскільки це буде марною тратою вашого місця.
Я дуже хочу полюбити цю гру, і я чесно вірю, що міг би з однією зміною. Кількість реклами абсолютно смішна. Вони фактично роблять гру неможливою. Ми вже дивимося рекламу, щоб отримати нові елементи та оновлення, навіщо більше? Є навіть один, який постійно залишається в нижній частині екрана. Якби це було більш керованим, я міг би чесно сказати, що оцінив би це на 5 зірок. Будь ласка, подумайте про те, щоб додати «кулінарну книгу» з елементами, необхідними в рецептах. Важко зрозуміти, які предмети потрібні під час гри
Це дійсно дивовижний додаток...Я шукаю так багато ігор, що ви можете приготувати власні інгредієнти та продати їх, слава Богу, що ви це зробили....Це дуже добре, але чи можу я порадити, я ціную перегляд реклами, щоб зібрати деякі предмети, які дуже рідкісні, але отримання винагороди через день не повинно вимагатися переглядом реклами... До речі, деякі додавання з'являються раптово і викликають затримку на моєму телефоні, тому, будь ласка, виправте це і ще 1 річ, будь ласка, додайте більше вмісту в гру . Все одно дякую, ДУЖЕ ДОБРО РЕКОМЕНДУЮ
Гра класна вже як рік граю но ОЧЕНЬ багато реклами
Ігра нехочет качатса і єето незаслужує ніодної зірки 😡 Анапросто тех у каво незакачалась їх незаслужила я всьо сказала 😡 Ета гра незаслужує нечево 🤬 Я внеьо навіть непограла іза таво, що ана некачає телефон 😡! (Нескачаєтса )
Це хороша гра, але в грі є багато реклами цього ame! Те, як вони їдять, є поганим прикладом для маленьких дітей! Це глюкова гра і зовсім не має гарної графіки. Хоча я насолоджуюся приготуванням їжі... Я просто відчуваю, що можуть знадобитися деякі оновлення! Не можна грати з друзями. А коли ви отримуєте бали, це змушує вас відчувати роздратування та стрес, тому що вам доведеться переробляти рівень знову, наприклад, 5 разів 🤔=🚫
Хороша гра, у неї весело грати, але занадто багато реклами
Я знаю, що це мобільна гра, і там обов’язково буде реклама. але ви навіть не можете виконати повне замовлення без оголошення. Я рекомендую вам виправити це, тому, можливо, після кожного замовлення буде оголошення.
Це весело, і я хотів би, щоб ви могли додавати все, а не обмежувати інгредієнти
Ця гра також може стати чудовою грою і захоплюючою грою. Однак вибір додати постійний потік оголошень тому, чому я вибрав оцінку 1 зірку. Майже вся гра – це реклама, я б хотів придбати річ без реклами, але це не варіант. Ця гра була веселою, але вибір розробників мене дуже розчарував.
1. Зараз я витратив щонайменше 5000 дорогоцінних каменів, і всі оновлення постійно зникають. 2. Доставника інгредієнтів немає? 3. На 3-й вкладці моїх інгредієнтів вона лише показує брокколі, але, мабуть, у мене немає яблук, грибів і ще 2, хоча я їх купив. 4. Мені близько 120, нових карт теж немає. Чесно кажучи, я просто хочу повернути свої інгредієнти 😦
Ця гра дивовижна! Тільки 1 проблема. Оголошення. Але, якщо ви зможете видалити, поки рівень не буде завершено, я буду дуже Щасливий!!
The Cook - 3D Cooking Game სხვადასხვა gel
Чудова гра. Я літературно готую будь-яку їжу, але мені потрібно звертати увагу на замовлення клієнтів.
❤️❤️
Це гарна гра, але занадто багато реклами, і це останнє оновлення, яке ви додали, чудове, але щоразу, коли з’являється приз за доставку, я нічого не бачу, мені потрібно вийти з гри та знову відкрити її, і коли я це зроблю, вони штовхають мене повернутися до того ж рівня, на якому я був, і інші інгредієнти, які я використовую, як-от фрукти, яблуко чи сир, які просять деякі клієнти, але я не можу, тому що його там немає, якщо ви можете виправити, це буде дуже корисно, дякую